Fri fragt i hele Danmark ved ordre over 299 kr.

Om Pine Cone

Pine Cone er en dansk virksomhed der producerer boligtekstiler og interiør - primært til vores kære små. Vores fundament er bygget på kravet om at skabe rene produkter af høj kvalitet, der appellerer til hele familien og passer ind i nutidens tendenser for indretning. Vi ønsker at samle familien på børnenes præmisser og derfor har læren om leg og børns motoriske udvikling betydet meget for skabelsen af vores DNA. Vores fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed har en stor betydning i hver eneste designproces - og vi gør vores aller bedste for at tage ansvar for vores fælles planet.

Happy Play

Pine Cone er skaber af den tekstil multi-funktionelle skummøbelserie, Happy Play. Serien er designet ud fra et pladsbesparende behov i mindre hjem med fokus på børns motoriske udvikling og kreativ leg. Derfor indeholder serien flere funktioner som lege-og tumleredskab og kan med fordel også anvendes til stunder med afslapning. Børnene er arkitekterne, der bringer møblernes mange funktioner til live. Tilsammen udgør skummøblerne en kreativ indendørs multifunktionel legeplads, der i sammenklappet tilstand kan indgå i hjemmets daglige indretning. Happy Play er med til at samle familien på børnenes præmisser.

Med skummøblerne er man sikker på at få produkter til sine børn helt uden skadelig kemi. Tekstilerne er fremstillet under kontrollerede forhold på certificerede fabrikker i de bedste økologiske kvaliteter. Alle andre komponenter i skummøblerne er ligeledes certificerede og uden skadelige kemikalier.

Det er vigtigt at være opmærksom på skummøblernes mange funktioner som f.eks. vippe, rutsje, folde, balance mf., samt at møblerne ikke er skridsikre på en glat overflade. Vurder derfor altid, om barnet er klar til at anvende skummøblet og dens funktioner. Børn under 3 år skal altid være under opsyn, når de leger med Happy Play.