Fri fragt i hele Danmark ved ordre over 299 kr.

Persondata

Når du foretager et køb hos Linnebjerg Living Aps beder vi om følgende data: 
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email

Vi bruger udelukkende din persondata til at kunne behandle din ordre. Din information vil blive gemt i 5 år, hvorefter det vil slettet.

E-mail addresser, som vi har modtaget med dit samtykke ifm. at sende nyhedsmails, forbliver på listen til du enten selv afmelder dig eller beder os afmelde dig. 

Når vi bruger persondata på webshoppen, gør vi det udelukkende med dit samtykke. Og du bliver informeret om præcis hvilken data, der bliver indhentet og hvorfor. Alle informationer du giver os, bliver udelukkende brugt til at sikre den bedst mulige købsoplevelse. Alle informationer er fortrolige og behandles efter den gældende persondata lovgivning.

Vi benytter udelukkende tredjeparts systemer (Google Analytics) fra Google for at analysere hvordan besøgende på vores webshop agerer. Linnebjerg Living Aps samarbejder desuden med Mailchimp, Rarelogic, Shopify, Quick Pay, pakkelabels.dk, Spysystem, IPaper, Facebook Marketing, Google Shopping og Clearhaus. Disse systemer bruger kun persondata på vegne af os, og må ikke videregive information. 

Den ansvarlige person for persondata (Data Protection Officer) hos Linnebjerg Living Aps er Trine-Mathilde K. F. Linnebjerg (tm@pinecone.com).

Information givet til Linnebjerg Living Aps vil ikke blive videregivet eller solgt til nogle tredjeparts aktører, og vi opbevarer ingen sensitive persondata. 

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de data vi har på dig, og også til at bede om at få dem slettet. 

Disse regler gør sig gældende efter reglerne udstedt af Den Danske Databeskyttelseslovgivning og enhver henvendelse i denne forbindelse kan rettes til Linnebjerg Living Aps via e-mail info@pinecone.dk.

Vi forbeholder os retten til at ændre vores betingelser. Foretager vi markante ændringer, vil vi gøre opmærksom på det på hjemmesiden.